Sara Dewaele


Sara Dewaele startte in 2015 haar opleiding 'Lederbewerker' aan de Westhoek Academie te Koksijde.  Gebeten door de microbe startte ze slechts enkele maanden later haar label op.

 

Het label omschrijft zich als functioneel, tijdloos met een funky toets.  De lederwaren worden gekenmerkt door hun zachte lijnen en vormen, gecombineerd met luxueuze kleurcombinaties.

 

Het volledige productieproces verloopt in België.  Na het ontwerpen kiest Sara de ledersoort en worden de tassen en accessoires door haarzelf gemaakt in het atelier in Nieuwpoort.  Het gebruik van kwalitatieve materialen en een perfecte afwerking kunnen op deze manier echt gegarandeerd worden.

 

De lederwaren worden verkocht in de verkooppunten of via deze website.  Elke lijn wordt gemaakt in kleine oplage.  Gelieve contact op te nemen i.v.m. beschikbaarheid.


 

 

 


Leder is van nature een luxueus materiaal dat minimale kleurnuances en markeringen kan vertonen.  Dit is een eigenschap van leder en werkt mee aan de unieke uitstraling die het aan een tas kan geven, er zijn er geen 2 gelijk!

Ritsen: YKK

Drukknopen: Prym